SERVEIS I CLIENTS

QUI SOM

GTS BARCELONA REAL ESTATE és una empresa orientada a donar suport integral a clients venedors que decideixen situar en el mercat productes immobiliaris emblemàtics , familiars o patrimonials , i a clients compradors interessats en aquests productes com a residència principal , esporàdica o com a inversió patrimonial.

ON ENS TROBEM

Adreça
Plaça de Francesc Macià 3, 3║2¬
CP.08021 Barcelona

Considerem als nostres clients , venedors i compradors , un dels nostres actius principals i , com a tal , en els casos en què ells ho demanen , desenvolupem relacions que van més enllà de la transacció d'una propietat immobiliària i s'estenen fins al suport en inversió immobiliària , industrial o en facilitar relacions i contactes encaminats al desenvolupament econòmic i social.

Els nostres serveis cobreixen de forma integral tots els aspectes relacionats amb la compra o la venda de propietats i amb la gestió de les inversions:

  • Orientació en la fixació del preu de compravenda
  • Negociació entre les parts
  • Suport fiscal , suport legal i suport financer
  • Suport en rehabilitació i interiorisme
  • Cerca de productes sota demanda
  • Desenvolupament de pla d'inversió en base a perfils i rendibilitats esperades
  • Suport vital després de la transacció : mobiliari , electrodomèstics , servei domèstic , bancs , escoles , botigues , vehicles ...

que oferim

Immobles

Apartaments de grans dimensions , de disseny , amb servei i seguretat privada localitzats al Turó Park i voltants del Passeig de Gràcia . Palauets , mansions i pisos regis a Barcelona . Masies , cases de pedra i de platja al cor de la Costa Brava i l'Empordà . Finques i cases exclusives a la Cerdanya i a Andorra.

Veure més

Inversions

Pàrquings , edificis , locals comercials , productes amb rendibilitat i negocis industrials.

Veure més