EMPRESA

QUI SOM

GTS BARCELONA REAL ESTATE és una empresa orientada a donar suport integral a clients venedors que decideixen situar en el mercat productes immobiliaris emblemàtics, familiars o patrimonials, com cases i pisos de luxe a zones com Passeig de GrÓcia o Turˇ Park i a clients compradors interessats en aquests productes com a residència principal, esporàdica o com a inversió patrimonial o simplement invertir a Barcelona.

ON ENS TROBEM

Adreça
Plaça de Francesc Macià 3, 3║2¬
CP.08021 Barcelona

GTS BARCELONA REAL ESTATE és una empresa amb vocació de servei excel · lent basat en la professionalitat , l'esforç en els detalls i les formes , el compromís , el coneixement profund dels nostres clients venedors i clients compradors i la garantia d'acords honestos i justos , que satisfan als interlocutors implicats.

Disposem d'un ampli , selecte , exclusiu i singular estoc d'immobles , directes de la propietat, que no estan en el mercat d'una manera explícita sinó que es gestionen amb discreció i seriositat.

Entre les nostres propietats i clients es troben productes emblemàtics , productes de nivell únic i productes amb una marcada personalitat que també representen una bona inversió.

que oferim

Immobles

Apartaments de grans dimensions , de disseny , amb servei i seguretat privada localitzats al Turó Park i voltants del Passeig de Gràcia . Palauets , mansions i pisos regis a Barcelona . Masies , cases de pedra i de platja al cor de la Costa Brava i l'Empordà . Finques i cases exclusives a la Cerdanya i a Andorra.

VeUrE mÉs

Inversions

Pàrquings , edificis , locals comercials , productes amb rendibilitat i negocis industrials.

VeUrE mÉs